Stel een vraag

  Bouwkundig tekenaar / Inspecteur (MBO+ / HBO)

  Een leuke baan voor iemand die van afwisseling houdt.

  Wij zijn Vgib. Met 12 collega’s werken we aan uitdagende huisvestingsprojecten verspreid over heel Nederland.

  Inhoud van de functie

  In de basis ben je een goede CAD-tekenaar. Binnen de fulltime (24-40 uur) functie die we aanbieden is veel afwisseling in werk.  Globaal werk je ongeveer 50% op locatie en 50% op kantoor of thuis. Binnen Vgib bieden we ook ruimte voor verbreding van taken en doorgroei naar andere functies.

  Tekenwerk (50%)

  Als tekenaar bij Vgib werk je met de laatste versies van 2D-CAD, we werken (nog) niet met Revit. Het tekenwerk bestaat hoofdzakelijk uit:

  • Inrichtingstekeningen (kantoor-, industrie en laboratoriuminrichting).
  • Je beheert ook onze tekeningenbibliotheek. In deze bibliotheek staan van klanten altijd de laatste versies van bronbestanden en van verschillende disciplinetekeningen die we met X-refs aan de bronbestanden koppelen.
  • Het komt ook regelmatig voor dat je, om goede tekeningen te kunnen maken, op locatie de maatvoering van panden controleert, panden opmeet en opnames doet van brandveiligheidsmiddelen t.b.v. de ontruimingsplattegronden.

  Inspecties (50%)

  Als inspecteur bij Vgib voer je afhankelijk van je kennis en ervaring inspecties en opnames op het gebied van brandveiligheid en onderhoud. De meeste brandveiligheidsopnames doen we in ‘snagstream’ met behulp van tablet of GSM. De onderhoudsinspecties baseren we op de NEN 2767. We rapporteren in MS-Office (meestal Word en Excel).

  We zoeken een enthousiaste collega op Mbo- of Hbo-niveau met een (bouw) technische achtergrond door opleiding en/of ervaring.

  Enthousiast geworden? Stuur dan een email met je CV naar onze officemanager Jolanda Bisselink (j.bisselink@vgib.nl). Ook wanneer je nog twijfelt komen we graag met je in gesprek om samen te bekijken of een functie bij Vgib jouw past.

  Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Kevin van den Tillaart (06-29119997)