Stel een vraag

  Bouwkundig tekenaar – inspecteur (24 – 40 uur)

  Een leuke baan voor iemand die van afwisseling houdt.

  Wij zijn Vgib. Met 10 collega’s werken we aan uitdagende huisvestingsprojecten verspreid over heel Nederland.

  In de basis ben je een goede CAD-tekenaar. Binnen de fulltime functie die we aanbieden is veel afwisseling in werk en ruimte voor verbreding van taken.

  Tekenwerk (gemiddeld 24 uur/week)

  Als tekenaar bij Vgib werk je met de laatste versies van 2D-CAD, we werken (nog) niet met Revit. Het tekenwerk bestaat hoofdzakelijk uit:

  • Inrichtingstekeningen (kantoor-, industrie en laboratoriuminrichting).
  • Ontruimingsplattegronden.
  • Situatietekeningen.
  • Vergunningstekeningen.

  Je beheert ook onze tekeningenbibliotheek. In deze bibliotheek staan van klanten altijd de laatste versies van bronbestanden en van verschillende disciplinetekeningen die we met X-refs aan de bronbestanden koppelen.

  Het komt ook regelmatig voor dat je, om goede tekeningen te kunnen maken, op locatie de maatvoering van panden controleert, panden opmeet en opnames doet van brandveiligheidsmiddelen t.b.v. de ontruimingsplattegronden.

  Inspecties (gemiddeld 16 uur/week)
  Als inspecteur bij Vgib voer je afhankelijk van je kennis en ervaring inspecties en opnames op het gebied van brandveiligheid en onderhoud. De meeste brandveiligheidsopnames doen we in ‘snagstream’ met behulp van tablet of GSM. De onderhoudsinspecties baseren we op de NEN 2767. We rapporteren in MS-Office (meestal Word en Excel).

  Wat kenmerkt het werken bij Vgib?

  • Je werkt ongeveer 60% op kantoor en 40% buiten de deur.
  • Er is veel afwisseling in werk. Er zijn opdrachtgevers in heel verschillende branches. We werken voor laboratoria, woningcorporaties en zorginstellingen, maar ook voor grote bedrijven zoals PostNL.
  • Onze bedrijfscultuur is professioneel-informeel. Professionaliteit kenmerkt zich door snelheid, inhoud en no-nonsens. Onze verslagen en e-mails bijvoorbeeld zijn kort, bondig en in actieve taal geschreven. De relatie met opdrachtgevers is overwegend informeel en vriendschappelijk.
  • We stimuleren binnen Vgib persoonlijke groei en ontwikkeling. Doorgroeien naar andere functies is zeker mogelijk.
  • Je bent vrij voor indeling van eigen werktijden. Dit binnen de kaders van declarabiliteit en klanttevredenheid.

  We zoeken een enthousiaste collega op Mbo- of Hbo-niveau met een (bouw) technische achtergrond door opleiding en/of ervaring.

  Enthousiast geworden? Stuur dan een email met je CV naar onze officemanager Jolanda Bisselink (j.bisselink@vgib.nl). Ook wanneer je nog twijfelt komen we graag met je in gesprek om samen te bekijken of een functie bij Vgib jouw past.

  Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Erik Oosterbroek (tel. 06 2786 3670) of met Hugo van Toor (tel. 06 5262 7606).