Stel een vraag

  Conferentie Gebouw Automatisering

  Op woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 vindt in Amsterdam de vijfde editie van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering plaats. Dat is een initiatief van de Nederlandse Brancheorganisatie Gebouw Automatisering.

  De mogelijkheden van technologie in de gebouwde omgeving zijn zo groot, dat de conferentie voor Gebouw Automatisering het lezingenprogramma verdeeld over twee dagen aanbiedt. Voor eigenaren en gebruikers van gebouwen liggen er de eerste dag voordelen in functionaliteit, inzichtelijkheid, comfort, veiligheid en lager energieverbruik.

  Op de tweede dag duiken de sprekers de techniek in en spreken over scrum & agile, commissioning in de praktijk, data science en open systems. Er zijn dertig presentaties.

  Andere manier
  De toegenomen rol van automatisering in de gebouwen, de steeds verdergaande integratie tussen de disciplines Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Meet- & Regeltechniek en Security en de stormachtige intrede van het Internet of Things in gebouwen, is een andere manier van projecten uitvoeren noodzakelijk. De rol van een systeemarchitect is daarin cruciaal.

  Daarnaast worden Big Data en het Internet of Things tegenwoordig steeds vaker gekoppeld aan het besparen van energie en benodigd onderhoud. Andere thema’s die tijdens de conferentie aan bod zullen komen zijn: communicatie, certificering, verduurzaming, en rendement.

  Sprekers
  Bekende sprekers zoals Hans de Boer (VNO NCW), Doekle Terpstra (UNETO-VNI), Erik Ubels (CTO OVG), John Post (Topsector Energie) en Zef Hemel (Universiteit van Amsterdam) zijn aanwezig om de ontwikkelingen binnen de sector te belichten.

  Meer informatie: Conferentiegebouwautomatisering.nl

  Stel een vraag