Stel een vraag

  Daglicht in Architectuur

  De dagen worden weer langer en dat viert de Stichting Living Daylights met de tentoonstelling Daglicht in Architectuur. Het Amsterdamse Borneo Architectuur Centrum (BAC) stelt de beste daglichtgebouwen van de vijf Daylight Award edities tentoon.

  Prijzenswaardig gebruik van daglicht is de gemene deler van de Daylight Award winnaars. Middels maquettes, tekeningen, grote foto’s, en veel bewegend beeld worden de uiteenlopende gebouwen gepresenteerd in de lichte tentoonstellingsruimte aan het Spoorwegbassin.

  Naast de tentoonstelling vinden er lezingen plaats gevolgd door debat en borrel. Te gast zijn aansprekende vakmensen als:
  – Vincent Panhuysen (KAAN);
  – Alex de Jong (OMA);
  – Dirk-Jan Postel (Kraayvanger);
  – Paul van Bergen (DGMR);
  – Marcel Bilow (BuckyLab);
  – Solmaz Esmailzadeh (ARUP);
  – Jan Benthem (BNTHMCRWL);
  – Bjarne Mastenbroek (SeARCH)
  – NL Architects.

  Start Lezingenreeks
  De aftrap van de lezingenreeks is op 9 maart vanaf 20.00 uur en staat in het teken van de Daylight Award-winnaars van 2016. Architect Vincent Panhuysen van KAAN vertelt over het ontwerpen van de Hoge Raad der Nederlanden. Architect Tim de Graag gaat nader in op het door hem ontworpen huis 20*3. Aansluitend vindt er een debat plaats over Ontwerpen met daglicht.

  Aanmelden
  Aanmelden voor bovenstaande avond is noodzakelijk gezien het aantal zitplaatsen. Stuur een e-mail naar redactie@livingdaylights.nl. Het BAC is gevestigd aan het R.J.H. Fortuynplein 4 in Amsterdam. Openingstijden: ma-vr van 900-17.00 uur.

  Meer informatie Stichting Living Daylights: www.livingdaylights.nl
  Meer informatie Borneo Architectuur Centrum: www.bac-amsterdam.nl

  da17_affiche-definitief_pagina_1

  Stel een vraag