Vraag een whitepaper aan

  Verhuiscoördinatie Ricoh Nederland

  Op 1 maart 2023 verhuist Ricoh Nederland van de Magistratenlaan naar Campus Hambaken in Den Bosch. Op 31 maart levert Ricoh definitief de sleutel in. Vgib verzorgt de verhuiscoördinatie en zorgt ervoor dat Ricoh het oude pand weer in oorspronkelijke staat oplevert aan de eigenaar.

  Tien jaar geleden organiseerde Vgib ook de verhuizing naar de Magistratenlaan. De centrale coördinatie van het verhuisproject was toen ook in handen van projectleider Erik Oosterbroek. Dit naar tevredenheid van Ricoh Nederland. Het huidige project is bij Erik dus in goede handen. Hij kent de organisatie en het pand al goed.

  Wat gaan we doen?

  Vgib stuurt de ontmanteling, herstelwerkzaamheden en verhuizingen op locatie aan. Ook het bouwtechnisch deel van de verhuizing hoort bij ons project. Daarnaast nemen we een deel van de communicatie op ons. We stemmen af met alle afdelingsmanagers en maken goede afspraken met onder meer het verhuisbedrijf en de aannemer, opkoper en gebouweigenaar.

  Onze aanpak

  Vgib verzamelde bij alle stakeholders alle informatie over de verhuisklus. Dit integreerden we tot één totaalplanning. Dit stelt ons in staat om alle partijen op het juiste moment te voorzien van concrete afspraken en to-do-lijstjes. Zo voorkomen we knelpunten, zoals te grote drukte op bepaalde dagen bij de liften. Wij houden het overzicht over de verhuisbewegingen en zorgen dat alles soepel loopt.

  Ambitieuze planning

  Vgib startte in week 4 met het verhuisproject. Dit geeft ons een looptijd van 12 weken. Dat is een strakke planning, het is ambitieus. Maar de samenwerking verloopt vlot en prettig. Er is veel wederzijdse vertrouwen en een goede communicatie. Dus wij staan ervoor in dat Ricoh op 31 maart met vertrouwen de sleutel inlevert.

   

  • Meer informatie

   Neem contact op met:
   Rolf Hornes
   Telefoon: 0344 - 64 39 81
  • Deel of mail deze casestudy

  • Meer informatie

   Neem contact op met:
   Rolf Hornes
   Telefoon: 0344 - 64 39 81
  • Deel of mail deze casestudy

  Stel een vraag