brandveilig

Vraag een whitepaper aan

  Whitepaper over het maken van labelstappen

  Het klimaatbeleid stelt u als gebouweigenaar of gebouwbeheerder voor nieuwe uitdagingen. U bent namelijk verantwoordelijk voor de verduurzaming van uw gebouw(en). Hiervoor bestaan tal van individuele maatregelen, maar samenhang is noodzakelijk.

  Er komt zoveel kijken bij het verduurzamen van gebouwen. Een gerichte strategie stelt u in staat om verantwoord een volgende labelstap te maken. In samenwerkingsverband adviseert en ondersteunt Vgib met haar partners Inspectrum en Nivab vastgoedeigenaren en -beheerders bij het maken van een labelstap. Elk vanuit onze eigen expertise.

  Met uw vastgoed naar een beter energielabel

  Lees ons whitepaper ‘Met uw vastgoed naar een beter energielabel’, dat boordevol inzichten en adviezen staat. Hier delen wij onze kennis en ervaringen en begeleiden we u door het labelstappenproces.

  Whitepaper labelstappen

  Meer informatie of whitepaper aanvragen

  Wilt u meer informatie of advies over het maken van labelstappen met uw vastgoed? Neem contact op met Rolf Hornes via telefoonnummer 06 11 32 28 88 of e-mailadres r.hornes@vgib.nl of met Jolein van Hoogstraten via telefoonnummer 06 25 54 32 34 of e-mailadres j.vanhoogstraten@vgib.nl. Via dit e-mailadres kunt u ook kosteloos het whitepaper aanvragen.

  Voor wie?

  Dit whitepaper is interessant voor:

  • gebouweigenaren
  • gebouwbeheerders
  • beheerders van onderwijsgebouwen
  • beheerders van zorginstellingen
  • gemeenten
  • woningcorporaties
  • beheerders van sportaccommodaties
  • beheerders van monumenten en musea
  Labelstappen maken: mogelijke maatregelen

  Welke interventies stellen u in staat om uw pand te verduurzamen? In het whitepaper ontdekt u de drie aandachtsgebieden: bouwkundige, installatie- en efficiënttechnische maatregelen. Hoe beïnvloeden deze de vastgoedwaarde? Wij helpen u een proportionele en passende combinatie vinden.

  Het labelstappenproces kent een sterke onderlinge samenhang. Het is een kwestie van de juiste keuzes maken, die passen in uw vastgoedstrategie. Het analyseren van scenario’s helpt u hierbij. Zodat de maatregelen elkaar versterken op een manier die past in uw langetermijnstrategie.

  Lees meer over Vgib, Inspectrum en Nivab.

  Stel een vraag