Zonnepanelen - energietransitie

Vraag een whitepaper aan

  Whitepaper: waarborgplan brandveiligheid

  Als gebouwbeheerder of -eigenaar kunt u er niet omheen: brandveiligheid. De brandveiligheid kan ongemerkt achteruit gaan door veranderingen of dagelijks gebruik. Hieraan eenmalig aandacht besteden, bijvoorbeeld na een incident of controle of tijdens renovatie, is niet genoeg.

  De kans op een onbeheersbare brand neemt steeds verder toe als u er langere tijd onvoldoende aandacht aan geeft. Dit voorkomt u met het waarborgplan brandveiligheid. Dit is een plan op maat voor uw organisatie, om de brandveiligheid te borgen en op orde te houden.

  Brandveiligheid blijvend op niveau

  Het waarborgplan brandveiligheid is een (meerjaren)onderhoudsplan dat uw brandveiligheid borgt. Alle BIO-maatregelen zijn hierbij in balans: bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen. Samen beïnvloeden deze de brandveiligheid.

  Want naast de fysieke veiligheid van het gebouw en de installaties, speelt ook de veiligheidscultuur een belangrijke rol. Zit brandveiligheid continu tussen de oren bij iedereen? Weet men ook risico’s op de juiste manier in te schatten?

  Lees ons whitepaper

  Het periodiek op orde brengen van de brandveiligheid van vastgoed, is verstandig. Dit kan met deskundig advies en begeleiding met analyses, inspecties, het in kaart brengen en uitvoeren van herstelwerkzaamheden en bouwkundige verbeteringen.

  Maar na zo’n periodieke actie is brandveiligheid niet ‘af’. Doorlopende aandacht hiervoor is pas écht effectief beleid. Lees daarom ons whitepaper ‘Waarborgplan brandveiligheid’, boordevol inzichten en adviezen. We delen onze kennis en ervaringen, en begeleiden u door het proces naar een optimale brandveiligheid.

  Meer informatie of aanvragen

  Waarborgplan brandveiligheidWilt u meer informatie? Lees meer over het waarborgplan brandveiligheid of neem contact op met Patrick Polman via tel. 06 15 35 03 35 of e-mail p.polman@vgib.nl. Bij hem kunt u ook kosteloos het whitepaper aanvragen.

  Stel een vraag