Stel een vraag

  Knowingo

  Toetst u weleens de kennis van bijvoorbeeld ontruimen, brandcompartimentering, vluchtwegen en gebruik van blusmiddelen bij medewerkers binnen uw organisatie? Bij veel organisaties merken wij dat kennis van Brandveiligheid niet up-to-date is en hands-on training wordt gemist. Onderzoek wijst uit dat kennis na een klassikale of digitale cursus of training al binnen enkele weken weg ebt. Frequente herhaling en opfrissing van leerstof op de traditionele manier verveelt snel en is kostbaar.

  Het leerplatform ‘Knowingo’ daagt deelnemers uit op een unieke eenvoudige manier middels een game op een eigen gekozen tijdstip in maximaal 5 minuten per dag hun kennis van brandveiligheid te verbeteren. Spelenderwijs leren (serious gaming) zorgt door frequente herhaling voor een plezierige, effectieve kennisoverdracht met blijvend verhoogd kennisniveau. Teveel informatie werkt overweldigend en belemmert aantoonbaar het leerproces. Het platform biedt daarom kennis in ‘bite-sized pieces’. Deelnemers krijgen nooit meer kennis aangeboden dan zij kunnen onthouden.

  Via een app op een mobiele telefoon of mobiel device is de kennis beschikbaar, altijd en overal. Iedereen kan het!

  Vgib ontwikkelt samen met Octaaf modules over brandveiligheid speciaal voor Knowingo. Modules voor verschillende doelgroepen (o.a. taakhouders, BHV-ers, huismeesters en managers) en met verschillende leerniveaus. Wij zien Knowingo als een waardevolle aanvulling op onze bredere leeraanbod op het gebied van brandveiligheid.

   

  trailer_knowingo knowingo_start_film

   

  Stel een vraag