Knowingo

Vraag een whitepaper aan

  Knowingo

  Toetst u weleens de kennis van bijvoorbeeld ontruimen, brandcompartimentering, vluchtwegen en gebruik van blusmiddelen bij medewerkers binnen uw organisatie? Bij veel organisaties merken wij dat kennis van brandveiligheid niet up-to-date is en hands-on training wordt gemist. Onderzoek wijst uit dat kennis na een klassikale of digitale cursus of training al binnen enkele weken wegebt. Frequente herhaling en opfrissing van leerstof op de traditionele manier verveelt snel en is kostbaar.

  Het leerplatform Knowingo daagt deelnemers uit om op een eenvoudige manier met een game, op een zelfgekozen tijdstip, in maximaal vijf minuten per dag hun kennis van brandveiligheid te verbeteren. Spelenderwijs leren (serious gaming) zorgt door frequente herhaling voor een plezierige, effectieve kennisoverdracht met een blijvend verhoogd kennisniveau.

  Te veel informatie werkt overweldigend en belemmert het leerproces. Het platform biedt daarom kennis in overzichtelijke onderdelen. Deelnemers krijgen nooit meer kennis aangeboden dan zij kunnen onthouden. Via een app op een mobiel device is de kennis beschikbaar, altijd en overal. Iedereen kan het.

  Vgib ontwikkelt samen met Octaaf modules over brandveiligheid, speciaal voor Knowingo. Modules voor verschillende doelgroepen (o.a. taakhouders, BHV-ers, huismeesters en managers) en op verschillende leerniveaus. Wij zien Knowingo als een waardevolle aanvulling op ons bredere leeraanbod op het gebied van brandveiligheid.

  trailer_knowingo knowingo_start_film

   

  Stel een vraag