senior projectleider

Vraag een whitepaper aan

  Over Vgib

  Vgib is een advies- en projectmanagementbureau op het gebied van huisvesting. We werken aan innovatieve projecten bij grote opdrachtgevers, zoals laboratoria, woningcorporaties, bedrijven en zorg- en overheidsinstellingen.

  Wij realiseren duurzame oplossingen in vastgoed. Dat betekent: elke dag technische uitdagingen aangaan en samen veel voor elkaar krijgen. Bijvoorbeeld als we brandveiligheid inspecteren of woningen geschikt maken voor levensloopbestendig wonen. Of als we een complexe verhuizing uitvoeren terwijl de werkzaamheden op locatie gewoon doorgaan.

  Vanuit onze brede visie op het gebouw, de techniek en de organisatie staan we voor een strategische en duurzame manier van werken. Hiermee dragen we bij aan betere huisvesting en efficiënter en eenvoudiger gebouwbeheer.

  Duurzaam en veilig

  Bij Vgib werken we aan uitdagende projecten in heel Nederland. Hierbij houden we focus op een verantwoord ideaalcomplex waarin alles klopt en iedereen wint.  We geven inzicht, overzicht en vooruitzicht in de hele gebouwcontext. Samen gaan we voor één doel: wij zorgen voor duurzaam en veilig gebruik van gebouwen.

  Op de dienstverlening van Vgib is De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011, herzien juli 2013) van toepassing.

  Stel een vraag