Duurzame samenwerking met onze partners

Vraag een whitepaper aan

  Partners

  Duurzame samenwerking met onze partners

  Bij Vgib gaan we niet alleen met een duurzame manier om met vastgoed. Ook als het gaat om partners, streven wij naar duurzame samenwerkingen. Partners wiens visie aansluit op onze werk- en denkwijze.

  Als expert in vastgoedstrategie richt Vgib zich hierbij vooral op verduurzaming van gebouwen met een specialistische focus op de constructie. Van de uitvoeringsvoorbereiding en -begeleiding, tot het bewaken van de integraliteit van adviezen én het uitwerken van realistische scenario’s.

  Partner CB VGM

  Voor een goed gebouw dat het beste uit mensen haalt

  CB VGM

  Sinds 2022 werkt Carel Bolt samen met Vgib. Zijn visie: een goed gebouw realiseren dat het beste uit mensen haalt. Vanuit deze visie is Carel actief in projectmanagement, planontwikkeling, vastgoedmanagement en advies. Hij verzorgt complete projecten of pakt specifieke onderdelen op van een groot project.

  Inmiddels verdiende Carel zijn sporen met projecten als totale transformaties naar nieuwe bestemmingen, zoals het integraal organiseren en regelen van huisvestingstrajecten. Carel combineert wensen en mogelijkheden om tot een realistisch en doordacht plan te komen. Een plan met heldere kansen en risico’s.

  Partner Kijk op Veiligheid

  Samen maken we uw pand(en) echt brandveilig

  Kijk op Veiligheid

  Kijk op veiligheid is hét adviesbureau voor brandveiligheid. Met de nieuwste inzichten en technieken maken ze uw pand(en) echt brandveilig. Vgib ondersteunde hen de afgelopen jaren bij de inspectie van gebouwen. Hierbij maken we gebruik van gezamenlijk ontwikkelde tools voor risicogerichte brandveiligheid.

  Kijk op veiligheid heeft de juiste specialisten in huis. U kunt bij ze terecht voor een bouwkundig detail, specifieke vragen over sprinklerinstallaties of het opstellen van beleidsstukken. Hierbij kijken ze verder dan veiligheid op bouwkundig en installatietechnisch niveau. Ze kijken ook naar uw organisatie en cultuur.

  Partner Inspectrum

  Advies, inspectie en onderzoek voor vastgoedbeheer

  Inspectrum

  Inspectrum is een vooraanstaande partij als het gaat om de energieprestatie van vastgoed. Ze richten zich op advies, inspectie en onderzoek voor vastgoedbeheer. Inspectrum is gespecialiseerd in diensten zoals (D)MJOP en is een gecertifieerd adviseur voor het opstellen van energielabels en duurzaamheidsadviezen.

  Samen met Inspectrum helpt Vgib organisaties om labelstappen te maken. Hiermee zetten we ons samen in om uw vastgoed naar een beter energielabel te krijgen. Inspectrum brengt vraagstukken terug tot de essentie. En realiseert realistische, pragmatische en waar nodig creatieve en innovatieve oplossingen.

  Partner Nivab

  To-the-point adviezen, waarmee u aan de slag kunt

  Nivab Vastgoed Advies

  Nivab ontwerpt technische installaties en adviseert over onderhoud en duurzaamheid voor renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. Ze implementeren dit indien gewenst op locatie. Nivab ként de nieuwste innovaties en maakt deze toepasbaar in de praktijk. Ze maken complexe vraagstukken inzichtelijk.

  Nivab is eveneens partner van Vgib op het gebied van labelstappen maken. De deskundige adviseurs van Nivab adviseren u stap voor stap. Ze zetten hun expertise in bij uiteenlopende projecten. Van kantoorgebouwen en parkeergarages tot logistieke hal of winkel. Hun adviezen zijn to-the-point, zodat u aan de slag kunt.

  Naar een beter energielabel

  In samenwerking adviseren en ondersteunen Nivab, Vgib en Inspectrum vastgoedeigenaren en -beheerders bij het maken van een labelstap. Lees meer en vraag ons whitepaper aan.

  Stel een vraag