Vraag een whitepaper aan

  Team

  Rolf Hornes van Vgib

  ir. Rolf Hornes

  “Ik houd van vakmanschap en ik geniet ervan als mensen topprestaties leveren. Heldere communicatie en verantwoording naar opdrachtgevers is een belangrijk speerpunt voor mij. Hier stuur ik op. Binnen Vgib ligt de lat dan ook hoog. Ik ben trots op ons team van gedreven mensen, die met veel verantwoordelijkheidsgevoel en passie hun werk uitvoeren.”

  E: r.hornes@vgib.nl
  T: 06 11 32 28 88

   

  Jolanda Bisselink van Vgib

  Jolanda Bisselink

  “Er is een grote kans dat u mij aan de telefoon krijgt, als u belt naar Vgib. Als officemanager ben ik het energieke middelpunt van ons bedrijf. Een rol als verhuiscoördinator of vervanging van een projectconsulent, ligt mij ook goed. Voor het MT en de projectleiders regel ik alle afspraken. En natuurlijk ben ik er voor alle officetaken. Bij Vgib werken, voelt alsof ik in de eredivisie speel. Dat daagt mij uit!”

  E: j.bisselink@vgib.nl
  T: 0344 64 39 81

   

  Erik Oosterbroek van Vgib

  Erik Oosterbroek BBA

  “Ik stuur de interne organisatie aan op kwaliteit en kosten, en ben trots op ons gedreven team. Het is onze ambitie om de komende jaren te groeien naar 15-20 collega’s. In mijn projecten is iedereen belangrijk, van bestuurlijk tot operationeel. Ik vind het een sport om mensen met elkaar te verbinden. Naast projectleider ben ik binnen Vgib specialist brandveiligheid. En in mijn vrije tijd maak ik van mijn werk een hobby als bevelvoerder bij de vrijwillige brandweer in Zevenaar.”

  E: e.oosterbroek@vgib.nl
  T: 06 27 86 36 70

   

  Jolein van Hoogstraten van Vgib

  Jolein van Hoogstraten

  “Door mijn brede ervaring in verschillende werkomgevingen pak ik mijn rol binnen Vgib als projectcoördinator enthousiast op. Door de korte lijnen in ons bedrijf stuur ik snel en adequaat de projecten bij onze klanten aan op de GROTIK-criteria. Daarnaast maak ik deel uit van het managementteam en richt ik me op marketing, communicatie en werving. Thuis met mijn vriend en drie kinderen vervul ik diezelfde centrale rol.”

  E: j.vanhoogstraten@vgib.nl
  T: 06 25 54 32 34

   

  Kevin van den Tillaart van Vgib

  ing. Kevin van den Tillaart

  “Anderen noemen mij veelzijdig, behulpzaam, betrokken en deskundig. Ik denk dat dit komt omdat ik goed luister en leergierig ben. Deze eigenschappen komen van pas in mijn functie als projectleider. Afgelopen voorjaar heb ik het certificaat brandpreventiedeskundige I behaald. Sinds 2021 maak ik onderdeel uit van het managementteam en ben ik verantwoordelijk voor het tekenwerk en de inspecties, inclusief de ontwikkeling van o.a. duurzame producten en diensten.  ”

  E: k.vandentillaart@vgib.nl
  T: 06 29 11 99 97

   

  Mariël Koch van Vgib

  Mariël Koch BEc

  “Werk hard, leer en blijf scherp, dat is mijn motto! Ik ben de financieel specialist bij Vgib. Ik ondersteun de projectleiders bij de projectbeheersing en bij de facturatie. Voor het team verzorg ik de managementinformatie. De stappen die Vgib zet naar duurzame ontwikkeling spreken mij aan. Direct of indirect draag ik graag bij aan een samenleving die oog heeft voor de toekomst.”

  E: m.koch@vgib.nl
  T: 0344 64 39 81

   

  André Brands van Vgib

  André Brands BBE

  “Net zoals mijn vader, die een eigen bouwbedrijf heeft, heb ik ook lange tijd bij een aannemer gewerkt. Nu bij Vgib vertegenwoordig ik opdrachtgevers en stuur ik aannemers en installateurs aan. Ook ben ik de vraagbaak voor collega’s als het gaat om technische zaken. Ik vind het heerlijk om me in projecten te verdiepen en om met anderen samen te werken aan een mooi resultaat. Zo zorgen we voor tevreden opdrachtgevers.”

  E: a.brands@vgib.nl
  T: 06 52 48 06 44

   

  Martijn Brok van Vgib

  Martijn Brok

  “In verschillende functies bij bouwbedrijven deed ik ervaring op als engineer, tekenaar, werkvoorbereider en BREEAM-coördinator. Bij Vgib stuur ik aannemers en installateurs aan namens opdrachtgevers. Daarnaast ben ik inspecteur en tekenaar. Omdat ik leergierig ben en een aanpakker, past Vgib mij als een warme jas. Ik geniet ervan om samen met ons team van waarde te zijn voor opdrachtgevers.”

  E: m.brok@vgib.nl
  T: 06 21 38 38 33

   

  Patrick Polman van Vgib

  Patrick Polman MSc

  “Bij Vgib zet ik mijn eerste carrièrestappen na een studie Integrale Veiligheidskunde en master Besturen van Veiligheid. Met plezier werk ik aan uitdagende projecten, met een focus op brandveiligheid. Samen met collega’s, installateurs en opdrachtgevers vind ik de beste oplossing voor de klant. Daarnaast coördineer ik de Vgib academy, geef ik workshops brandveiligheid en heb ik afgelopen voorjaar het certificaat brandpreventiedeskundige I behaald. Ook ben ik vrijwilliger bij de brandweer in Zevenaar.”

  E: p.polman@vgib.nl
  T: 06 15 35 03 35

   

  Carlo Stap van Vgib

  Carlo Stap

  “Na mijn hbo-opleiding bouwkunde deed ik ervaring op als bouwkundig tekenaar en projectleider. Nu bij Vgib vertegenwoordig ik opdrachtgevers, stuur ik aannemers en installateurs aan en verricht ik tekenwerk voor klanten zoals PostNL. Ik werk doelgericht en zelfstandig, maar weet ook mijn collega’s te vinden om kennis te delen. De diversiteit binnen ons team zorgt ervoor dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Dat maakt het werken bij Vgib zo mooi.”

  E: c.stap@vgib.nl
  T: 06 21 51 28 38

   

  Aldo Hendriks van Vgib

  Aldo Hendriks

  “Mijn overstap van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden naar adviseur bij Vgib biedt mij de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring breder in te zetten in uitdagende projecten. Het is daarbij mooi als collega’s van mij kunnen leren – ik leer zelf ook veel van hen. En als bevelvoerder bij de vrijwillige brandweer in Zevenaar maak ik van mijn werk óók mijn hobby.”

  E: a.hendriks@vgib.nl
  T: 06 15 65 24 94

   

  Arjan den Hollander

  In verschillende functies bij bouwbedrijven en teken- en adviesbureaus deed ik ervaring op als tekenaar, kopers begeleider en projectleider. Bij Vgib maak ik inrichtings- en veiligheidstekeningen en adviseer ik op bouwkundig vlak. Ik kom helemaal tot mijn recht in dit leuke team en deel graag mijn ervaring.  De variatie en de hoge kwaliteit van het werk is precies wat mij past.

  E: a.denhollander@vgib.nl
  T: 06 27 46 34 98

   

  Job Bongers

  “Ik ben mijn carrière begonnen binnen de bouw waarna ik mij heb laten omscholen naar de zorg. Omdat ik mijn kennis en ervaring uit beide werkgebieden wil combineren, ben ik bij Vgib gaan werken. Ik zet mijn sociale talenten in een technische functie in. Bij opdrachtgevers verzorg ik de uitvoering en opvolging van inspecties en opnames. Vlot, inhoudelijk en no-nonsense.”

  E: j.bongers@vgib.nl
  T: 06 14 46 26 76

   

  Bram Bek BA

  Bij Vgib zet ik mijn eerste carrière stappen na een studie Integrale Veiligheid. Binnen de vakgroep Brandveiligheid voer ik inspecties uit, leg ik vooraf het toetsingskaders helder vast en adviseer ik. De wetgeving bepaalt het minimale niveau waaraan een gebouw moet voldoen. Ik leg de eventuele aandachtspunten op de tablet transparant vast met inspectiesoftware Snagstream. Aan het einde van een inerverende werkdag maak ik mijn hoofd graag leeg in de sportschool.

  E: b.bek@vgib.nl
  T: 06 15 48 96 31

   

  Laura Hoekstra BA

  Als jonge professional met een afgeronde studie Integrale Veiligheidskunde werk ik bij Vgib als adviseur/inspecteur brandveiligheid. Doelgericht en met oog voor het behalen van resultaten voer ik inspecties uit en leg ik de basis voor adviesrapporten. Ik analyseer brandveiligheidsvraagstukken, stel toetsingscriteria vast en adviseer voor de ontruimingsopgave. Ik graag mee denk met de wensen van de klant. Met acrobatische gymnastiek ben ik zeer gedreven en neem ik deel aan landelijke wedstrijden.

  E: l.hoekstra@vgib.nl
  T: 06 11 17 80 98

   

  Stel een vraag