Stel een vraag

  Maatschappij

  Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Vgib.
  Sinds de oprichting in 2003 voeren we een duurzame bedrijfsvoering. Dat doen we door zoveel mogelijk papierloos te werken, maar ook door medewerkers zo lang mogelijk aan ons te binden. We bieden onze medewerkers een ontwikkeling die bij hun talent past.
  We zijn altijd bezig om te kijken hoe we als organisatie nog beter de klant kunnen bedienen en processen beter kunnen laten verlopen. We delen onze kennis en visie dan ook graag met klanten en partners.

  Dat doen we omdat de wereld in een hoog tempo veranderd. Omdat we als maatschappij voor steeds grotere uitdagingen komen te staan. Omdat we het verschil willen maken. Wij denken een positieve bijdrage te kunnen leveren aan deze wereld. Daarin is duurzaamheid een doorlopend proces en niet een eindbestemming.

   

  Q4LlMoiY

  Vgib is participant van stichting Slimbouwen®.
  In het Slimbouwen-concept wordt het bouwproces opgeknipt in 4 fasen: het casco, de schil, de installaties en het interieur. Door een strikte scheiding van deze onderdelen is het gebouw perfect aan te passen aan toekomstige veranderingen zoals: uitbreiding, functieverandering en bijvoorbeeld nieuwe technieken.

  Door de samenwerking met Slimbouwen is Vgib goed aangesloten bij duurzame ontwikkelingen vanuit de wetenschap (TU Eindhoven), vanuit een netwerk van producenten en vanuit de andere participanten van Slim Bouwen.

   

  Ambassadeur van Stichting Living Daylights
  Rolf Hornes is ambassadeur van Stichting Living Daylights. Deze stichting promoot de toepassing van daglicht in gebouwen. Diverse onderzoeken tonen aan dat daglicht van belangrijke waarde is voor de gezondheid en voor het welbevinden van mensen.

  Dag-nacht ritmes zitten in de kern van ons wezen. Al het leven heeft zich ontwikkeld in een omgeving waar het in perioden van 24 uur afwisselend licht en donker was. Dit 24 uurs-ritme zit heel diep geworteld. Als je ouder wordt, wordt het 24-uurs ritme wat minder sterk. Door in gebouwen helder daglicht aan te bieden, door gebouwen slim te ontwerpen, functioneren mensen beter.

   

  WerkzaakRivierenland

  Werkzaak Rivierenland
  Omdat in de visie van Vgib alle mensen waardevol zijn, steunt Vgib initiatieven waarbij mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt toch aan werk komen. Zo maken de mensen van ‘Werkzaak Rivierenland’ de Vgib kantoren schoon.

  Stel een vraag