Stel een vraag

Medewerkers

ir. Rolf Hornes

Heldere afstemming en verantwoording naar alle niveaus bij opdrachtgevers is een belangrijk speerpunt waar ik op stuur. Daarbij houd ik van vakmanschap en geniet ik van topprestaties. Binnen Vgib ligt de lat daarom hoog. Ik ben trots op het team gedreven mensen bij Vgib, dat met veel verantwoordelijkheidsgevoel en passie hun werk uitvoert.

r.hornes@vgib.nl
06-11322888

 

Jolanda Bisselink

Er is een grote kans dat wanneer u naar Vgib belt, u mij aan de telefoon krijgt. Als officemanager ben ik het energieke middelpunt van Vgib. Voor de projectleiders regel ik alle afspraken met de locaties zodat die tijdig weten wanneer onze mensen komen en wat ze precies komen doen. Ik ben de rechterhand van Rolf en ik denk graag met hem mee over de koers van de onderneming. En natuurlijk ben ik er voor alle officetaken. Bij Vgib werken voelt alsof ik in de eredivisie speel. Dat daagt mij uit!

j.bisselink@vgib.nl
0344-643981

 

Erik Oosterbroek BBA

In mijn projecten is iedereen belangrijk, van bestuurlijk tot operationeel. Ik vind het een sport om mensen met elkaar te verbinden en om de overlast voor het primaire proces van opdrachtgevers tot een minimum te beperken. Naast projectleider ben ik binnen Vgib specialist brandveiligheid. Vooral de organisatorische en installatietechnische kant spreken mij hierbij aan. In mijn vrije tijd maak ik van mijn werk een hobby als manschap bij de vrijwillige brandweer in Zevenaar.

e.oosterbroek@vgib.nl
06-27863670

 

bo_30x30a

ing. Bo Fasel

Voor mij is het belangrijk dat het werk wat ik doe van betekenis is voor onze opdrachtgevers. Ik wil van toegevoegde waarde zijn. Van toegevoegde waarde als projectleider met heldere projectkaders en van toegevoegde waarde als specialist voor MJOP’s en voor brandveiligheid. Sinds 2011 werk ik bij Vgib. Wat mij aanspreekt in ons bedrijf is de afwisseling in werk en het lerende principe dat we hanteren bij zowel mijn eigen persoonlijke ontwikkeling als bij de ontwikkeling van onze producten en diensten.

b.fasel@vgib.nl
06-52627606

 

richard_30x30

ing. Richard Koene

Zeg wat je doet en doe wat je zegt, met net dat stapje extra. Zó wil ik graag samenwerken in projecten, met opdrachtgevers, collega’s en met leveranciers. Deze persoonlijke drive leidde ertoe dat ik me naast mijn functie van projectleider, specialiseerde in aanbestedingstrajecten, contractbeheer en in contractmanagement. Ik analyseer graag complexe vraagstukken en zie het als een uitdaging om deze vraagstukken eenvoudig en hanteerbaar te maken.

r.koene@vgib.nl
06-29102823

 

rene_30x30c

René Buutveld

In 2008 begon ik bij Vgib als bouwkundig tekenaar gespecialiseerd in Arkey en Vectorworks. Nu beheers ik ook AutoCAD en Photoshop en ben ik naast tekenaar ook beheerder van de online tekeningen-bibliotheek en inspecteur voor brandveiligheid en MJOP. Ik zie mezelf als de vliegende keep van Vgib, ik ben breed inzetbaar en vind het prettig om op deze manier samen met dit dynamische team van waarde te zijn voor onze opdrachtgevers.

r.buutveld@vgib.nl
06-46102595

 

kevin_30x30

ing. Kevin van den Tillaart

Anderen noemen mij veelzijdig, behulpzaam, betrokken en deskundig. Ik denk dat dit komt omdat ik goed kan luisteren en leergierig ben. Deze eigenschappen komen goed van pas in mijn functie als projectleider. Daarnaast ben ik binnen Vgib ook specialist op het gebied van tekeningen- en gegevensbeheer en werk ik mee aan de ontwikkeling van nieuwe duurzame producten en diensten.

k.vandentillaart@vgib.nl
06-29119997

 

mariel_30x30

Mariël Koch BEc

Werk hard, leer en blijf scherp, dat is mijn motto! Ik ben de financieel specialist bij Vgib. Ik ondersteun de projectleiders bij de projectbeheersing en bij de facturatie. Voor het team verzorg ik de managementinformatie. De stappen die Vgib zet naar duurzame ontwikkeling spreken mij aan. Direct of indirect draag ik graag bij aan een samenleving die oog heeft voor de toekomst.

m.koch@vgib.nl
0344-643981

André Brands BBE

Net zoals mijn vader, die een eigen bouwbedrijf heeft, heb ik ook lange tijd bij een aannemer gewerkt. Nu bij Vgib vertegenwoordig ik opdrachtgevers, stuur ik aannemers en installateurs aan. Ook ben ik de vraagbaak voor collega’s als het gaat om technische zaken. Ik vind het heerlijk om me in projecten te verdiepen en om met anderen samen te werken.

a.brands@vgib.nl
06-52480644

 

Stel een vraag