Stel een vraag

Medewerkers

ir. Rolf Hornes

Ik houd van vakmanschap en ik geniet ervan wanneer mensen topprestaties leveren. Heldere communicatie en verantwoording naar opdrachtgevers is een belangrijk speerpunt waar ik op stuur. Binnen Vgib ligt de lat daarom hoog. Ik ben trots op het team gedreven mensen bij Vgib, dat met veel verantwoordelijkheidsgevoel en passie hun werk uitvoert.

r.hornes@vgib.nl
06-11322888

 

Jolanda Bisselink

Er is een grote kans dat wanneer u naar Vgib belt, u mij aan de telefoon krijgt. Als officemanager ben ik het energieke middelpunt van Vgib. Voor de projectleiders regel ik alle afspraken zodat u tijdig weten wanneer onze mensen komen en wat ze precies komen doen. Ik ben de rechterhand van Rolf en ik denk graag met hem mee over de koers van de onderneming. En natuurlijk ben ik er voor alle officetaken. Bij Vgib werken voelt alsof ik in de eredivisie speel. Dat daagt mij uit!

j.bisselink@vgib.nl
0344-643981

 

Erik Oosterbroek BBA

In mijn projecten is iedereen belangrijk, van bestuurlijk tot operationeel. Ik vind het een sport om mensen met elkaar te verbinden en om de overlast voor het primaire proces van opdrachtgevers tot een minimum te beperken. Naast projectleider ben ik binnen Vgib specialist brandveiligheid. Vooral de organisatorische en installatietechnische kant spreken mij hierbij aan. In mijn vrije tijd maak ik van mijn werk een hobby als manschap bij de vrijwillige brandweer in Zevenaar.

e.oosterbroek@vgib.nl
06-27863670

 

Hugo van Toor MSc

Wat mij aanspreekt bij Vgib is dat wij energiek en gedreven van toegevoegde waarde willen blijven voor onze opdrachtgevers. Ik heb een achtergrond in het facilitair management. Ik vind het vanzelfsprekend in contact te blijven met alle verschillende stakeholders binnen en buiten de projectorganisatie. Ik geniet ervan door samenwerking doelen te bereiken.

h.vantoor@vgib.nl
06-52627606

 

ing. Richard Koene

Zeg wat je doet en doe wat je zegt, met net dat stapje extra. Zó wil ik graag samenwerken in projecten, met opdrachtgevers, collega’s en met leveranciers. Deze persoonlijke drive leidde ertoe dat ik me naast mijn functie van projectleider, specialiseerde in aanbestedingstrajecten, contractbeheer en in contractmanagement. Ik analyseer graag complexe vraagstukken en zie het als een uitdaging om deze vraagstukken eenvoudig en hanteerbaar te maken.

r.koene@vgib.nl
06-29102823

 

René Buutveld

In 2008 begon ik bij Vgib als bouwkundig tekenaar gespecialiseerd in Arkey en Vectorworks. Nu beheers ik ook AutoCAD en Photoshop en ben ik naast tekenaar ook beheerder van de online tekeningen-bibliotheek en inspecteur voor brandveiligheid en MJOP. Ik zie mezelf als de vliegende keep van Vgib, ik ben breed inzetbaar en vind het prettig om op deze manier samen met dit dynamische team van waarde te zijn voor onze opdrachtgevers.

r.buutveld@vgib.nl
06-46102595

 

ing. Kevin van den Tillaart

Anderen noemen mij veelzijdig, behulpzaam, betrokken en deskundig. Ik denk dat dit komt omdat ik goed luister en leergierig ben. Deze eigenschappen komen goed van pas in mijn functie als projectleider en adviseur. Daarnaast ben ik binnen Vgib ook specialist op het gebied van tekeningen- en gegevensbeheer en werk ik mee aan de ontwikkeling van nieuwe duurzame producten en diensten.

k.vandentillaart@vgib.nl
06-29119997

 

Mariël Koch BEc

Werk hard, leer en blijf scherp, dat is mijn motto! Ik ben de financieel specialist bij Vgib. Ik ondersteun de projectleiders bij de projectbeheersing en bij de facturatie. Voor het team verzorg ik de managementinformatie. De stappen die Vgib zet naar duurzame ontwikkeling spreken mij aan. Direct of indirect draag ik graag bij aan een samenleving die oog heeft voor de toekomst.

m.koch@vgib.nl
0344-643981

 

André Brands BBE

Net zoals mijn vader, die een eigen bouwbedrijf heeft, heb ik ook lange tijd bij een aannemer gewerkt. Nu bij Vgib vertegenwoordig ik opdrachtgevers, stuur ik aannemers en installateurs aan. Ook ben ik de vraagbaak voor collega’s als het gaat om technische zaken. Ik vind het heerlijk om me in projecten te verdiepen en om met anderen samen te werken aan een mooi resultaat en zo te zorgen voor tevreden opdrachtgevers

a.brands@vgib.nl
06-52480644

 

Frank Schoots BBA

Met veel enthousiasme werk ik bij Vgib als huisvestingsadviseur. Voordat ik bij Vgib kwam, werkte ik bij AAG waar ik zorginstellingen adviseerde over huisvestingsvraagstukken en ik renovaties-, facilitaire projecten- en verhuizingen begeleidde. Ik krijg energie wanneer ik opdrachtgevers kan helpen met praktische en uitvoerbare oplossingen. Ik ben creatief en maatschappelijke betrokken. Hiermee voel ik me prima thuis binnen de Vgib cultuur.

f.schoots@vgib.nl
06-15350335

 

Rick Wijngaard

Tijdens mijn facilitaire studie ontwikkelde ik interesse voor bouwkunde en techniek. Vier jaar verdiepte ik mijn kennis bij Stichting Akoesticum in de functie van hoofd facilitaire en technische dienst. Nu bij Vgib richt ik mij op inspectie en advies van gebouwen en installaties, vooral de brandveiligheidsinstallaties hebben mijn interesse.

r.wijngaard@vgib.nl
06-25543234

Stel een vraag