Stel een vraag

  Medewerkers

  ir. Rolf Hornes

  Ik houd van vakmanschap en ik geniet ervan wanneer mensen topprestaties leveren. Heldere communicatie en verantwoording naar opdrachtgevers is een belangrijk speerpunt waar ik op stuur. Binnen Vgib ligt de lat daarom hoog. Ik ben trots op het team gedreven mensen bij Vgib, dat met veel verantwoordelijkheidsgevoel en passie hun werk uitvoert.

  r.hornes@vgib.nl
  06-11322888

   

  Jolanda Bisselink

  Er is een grote kans dat wanneer u naar Vgib belt, u mij aan de telefoon krijgt. Als officemanager ben ik het energieke middelpunt van Vgib. Voor de projectleiders regel ik alle afspraken zodat u tijdig weet wanneer onze mensen komen en wat ze precies komen doen. Ik ben de rechterhand van Rolf en ik denk graag met hem mee over de koers van de onderneming. En natuurlijk ben ik er voor alle officetaken. Bij Vgib werken voelt alsof ik in de eredivisie speel. Dat daagt mij uit!

  j.bisselink@vgib.nl
  0344-643981

   

  Erik Oosterbroek BBA

  Met ingang van 2021 is na 13 jaar mijn rol als sr. projectleider bij Vgib uitgebreid naar adjunct-directeur. Ik stuur de organisatie aan op kwaliteit en kosten en ben trots op ons gedreven team.  Het is onze ambitie om vanuit de huidige koers de komende jaren te groeien naar 15-20 medewerkers.

  In mijn projecten is iedereen belangrijk, van bestuurlijk tot operationeel. Ik vind het een sport om mensen met elkaar te verbinden en om de overlast voor het primaire proces van opdrachtgevers tot een minimum te beperken. Naast sr. projectleider ben ik binnen Vgib specialist brandveiligheid. Vooral de organisatorische en installatietechnische kant spreken mij hierbij aan. In mijn vrije tijd maak ik van mijn werk een hobby als bevelvoerder bij de vrijwillige brandweer in Zevenaar.

  e.oosterbroek@vgib.nl
  06-27863670

   

  Hugo van Toor MSc

  Wat mij aanspreekt bij Vgib is dat wij energiek en gedreven van toegevoegde waarde willen blijven voor onze opdrachtgevers. Ik heb een achtergrond in het facilitair management. Ik vind het vanzelfsprekend in contact te blijven met alle verschillende stakeholders binnen en buiten de projectorganisatie. Ik geniet ervan door samenwerking doelen te bereiken.

  h.vantoor@vgib.nl
  06-52627606

   

  Jolein van Hoogstraten

  Door mijn brede ervaring in verschillende werkomgevingen pak ik mijn rol binnen Vgib als projectcoördinator enthousiast op. Ik zoek de verdere verdieping in onderwerpen als seniorplus huisvesting en brandveiligheid op en stel kritische vragen. Door de korte lijnen van ons bedrijf, ben ik in staat om snel en adequaat de projecten bij onze klanten op de GROTIK criteria aan te sturen. Daarnaast maak ik deel uit van het managementteam en richt ik mij op marketing, communicatie en werving. Thuis met mijn vriend en drie kinderen, waaronder een tweeling van 6, vervul ik diezelfde centrale rol.

  j.vanhoogstraten@vgib.nl
  06-25543234

   

  ing. Kevin van den Tillaart

  Anderen noemen mij veelzijdig, behulpzaam, betrokken en deskundig. Ik denk dat dit komt omdat ik goed luister en leergierig ben. Deze eigenschappen komen goed van pas in mijn functie als projectleider. Sinds 2021 maak ik onderdeel uit van het managementteam en ben ik verantwoordelijk voor het tekenwerk en de inspecties, inclusief de ontwikkeling van o.a. nieuwe duurzame  producten en diensten.

  k.vandentillaart@vgib.nl
  06-29119997

   

  Mariël Koch BEc

  Werk hard, leer en blijf scherp, dat is mijn motto! Ik ben de financieel specialist bij Vgib. Ik ondersteun de projectleiders bij de projectbeheersing en bij de facturatie. Voor het team verzorg ik de managementinformatie. De stappen die Vgib zet naar duurzame ontwikkeling spreken mij aan. Direct of indirect draag ik graag bij aan een samenleving die oog heeft voor de toekomst.

  m.koch@vgib.nl
  0344-643981

   

  André Brands BBE

  Net zoals mijn vader, die een eigen bouwbedrijf heeft, heb ik ook lange tijd bij een aannemer gewerkt. Nu bij Vgib vertegenwoordig ik opdrachtgevers, stuur ik aannemers en installateurs aan. Ook ben ik de vraagbaak voor collega’s als het gaat om technische zaken. Ik vind het heerlijk om me in projecten te verdiepen en om met anderen samen te werken aan een mooi resultaat en zo te zorgen voor tevreden opdrachtgevers

  a.brands@vgib.nl
  06-52480644

   

  Martijn Brok

  In verschillende functies bij bouwbedrijven deed ik ervaring op als engineer, tekenaar, werkvoorbereider en BREEAM-coördinator. Bij Vgib, aan de andere kant van de tafel, stuur ik de aannemers en installateurs namens de opdrachtgevers aan. Daarnaast ben ik bij Vgib inspecteur en tekenaar. Omdat ik leergierig en een aanpakker ben, past Vgib mij als een warme jas. Ik zie mezelf als de nieuwe generatie van Vgib, ik ben breed inzetbaar en vind het prettig om samen met dit dynamische team van waarde te zijn voor onze opdrachtgevers.

  m.brok@vgib.nl
  06-21383833

   

  Patrick Polman MSc

  Bij Vgib zet ik de eerste stappen in mijn carrière na mijn studie Integrale Veiligheidskunde en mijn Master in ‘Besturen van Veiligheid’. Met plezier werk ik aan mooie en uitdagende projecten waarbij ik me vooral richt op brandveiligheid. Vragen en uitdagingen op het gebied van installatietechnische en organisatorische brandveiligheid ga ik niet uit de weg. Samen met collega’s, installateurs en opdrachtgevers ga ik op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Daarnaast coördineer ik de Vgib academy en geef ik workshops brandveiligheid. Naast mijn werk als adviseur bij Vgib ben ik vrijwilliger bij de brandweer in Zevenaar. Een mooie en gewaardeerde job waarbij ik veel nuttige ervaring opdoe voor mijn werk bij Vgib!

  p.polman@vgib.nl
  06-15350335

   

  Carlo Stap

  Na mijn opleiding bouwkunde op hbo-niveau deed ik in verschillende functies ervaring op als bouwkundig tekenaar en projectleider. Nu bij Vgib vertegenwoordig ik opdrachtgevers, stuur ik aannemers en installateurs aan en verricht ik tekenwerk voor klanten zoals PostNL. Ik werk doelgericht en zelfstandig, maar weet ook mijn collega’s te vinden om kennis te delen. De diversiteit binnen ons team zorgt ervoor dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en dat maakt het werken bij Vgib zo mooi.

  c.stap@vgib.nl
  06-21512838

   

  Hugo Brandwijk BSc

  Tijdens mijn opleidingen MBO en HBO Bouwkunde heb ik binnen de bouwnijverheid twee richtingen gevonden die ik geweldig vind; technisch beheer en architectuur. Inmiddels studeer ik architectuur in deeltijd aan de Academie van Bouwkunst. Ik vind studeren en beter worden in mijn vak buitengewoon inspirerend. Tegelijkertijd wil ik ook praktisch aan de slag. Daarom ben ik voor drie dagen per week bij Vgib als bouwkundig tekenaar inspecteur gestart.  Ik houd enorm van de afwisseling in dit werk met elke dag weer andere uitdagingen. In mijn vrije tijd zoek ik ook de uitdaging op door in verschillende landen te hiken.

  h.brandwijk@vgib.nl
  06-15489631

   

  Tim van den Berg BSc

  Na mijn opleiding HBO bouwkunde en vijf jaar werken als bouwkundig adviseur, heb ik bij Vgib mijn plek gevonden. Ik zet mijn ervaring als inspecteur bij projecten voor verschillende woningcorporaties in en daarnaast ondersteun ik onze directeur Rolf bij het ontwikkelen en herhuisvesten van laboratoria. Mijn uitvoerige ervaring als tekenaar komt ook nog eens goed van pas. De variatie en de hoge kwaliteit van het werk is precies wat mij past.

  t.vandenberg@vgib.nl
  06-14462676

   

   

  Raffaëlle Broeze MBA

  Bij Vgib combineer ik mijn passie voor bouwen en verbouwen met mijn ervaring op het gebied van projectmanagent. Een mooie nieuwe uitdaging in een stimulerende omgeving waar ik samen met mijn collega’s voor de klant en de organisatie het beste eindresultaat behaal. Als projectmanager ben ik gewend om leiding te geven, zaken af te stemmen, deadlines te bewaken en om de verschillende partijen te motiveren en te enthousiasmeren. Het leggen van de link tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden van een bedrijf is een van mijn krachten.

  r.broeze@vgib.nl
  06-15652494

   

  Stel een vraag