Stel een vraag





  Vacature projectleider / consultant huisvesting

  Gezocht: bevlogen organisatietalent. Kom bij Vgib en combineer inhoudelijke expertise met verbindende kwaliteiten. Voor optimale projectresultaten.

  Als projectleider / consultant bij Vgib ben je eindverantwoordelijk voor de financiële en contractuele aspecten van het project. Je schrijft perfect passende projectplannen, stemt de doelstellingen af met opdrachtgevers en leidt projectorganisaties. Kortom: jij zorgt dat projectresultaten worden gehaald.

  De functie heeft een inhoudelijke én een organisatorisch-communicatieve kant:

  • Als onderdeel van je inhoudelijke projectaanpak stel je stakeholder- en risicoanalyses en periodieke voortgangsrapportages op. Je zet jouw inhoudelijke kennis en ervaring ook in als consultant voor adviesprojecten.
  • Tegelijk behaal je projectresultaten én blijf je in goed contact met alle stakeholders. Hiervoor kijk je voorbij de onderzoeksvraag of projectopdracht. Je begrijpt de context en ontdekt waar iemand mee geholpen is.

  Wat bieden wij

  • Een professionele en informele werkomgeving.
  • Leuke collega’s.
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Een auto van de zaak, pc en mobiele telefoon.

  Wat heb je in huis?

  • Een hbo- of wo-diploma in een (bouw)technische opleiding.
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met uitbesteding van diensten en werk.
  • Bouw- en installatietechnische kennis en ervaring in combinatie met projectmanagementvaardigheden.
  • Kennis en ervaring van methodes als PRINCE2, agile en/of GROTIK.

  Wij zoeken een analytische collega met een hoog energieniveau, die snel denkt en proactief handelt. Je weet waar je goed in bent én waar je anderen voor nodig hebt. Door wie je bent en wat je doet dwing je respect af en bouw je vriendschappelijke relaties op. Je hebt een goed taalgevoel: je communiceert actief, ‘to the point’ en helder. Tot slot ben je representatief en organisatiesensitief.

  Over Vgib
  Bij Vgib werken we met dertien collega’s aan uitdagende projecten verspreid over Nederland. Ons gemeenschappelijke doel: de klant ontzorgen. Dit betekent vaak vérder denken dan de directe klantvraag. Wij kijken naar de langere termijn, werken aan duurzame oplossingen en zijn echte aanpakkers.

  Verantwoordelijk, zichtbaar en aanspreekbaar tijdens het hele project. Dat zijn onze kernwaarden. Tegelijk zijn we allemaal verschillend. De kracht ligt in onze verscheidenheid aan expertises, waarbij we elkaars talenten benutten. Wij zijn een kennisorganisatie. We leren elke dag en delen onze kennis met elkaar en met opdrachtgevers.

  De verbindende factor in onze projecten is vastgoed. Wij zorgen dat vastgoed duurzaam en veilig gebruikt kan worden. Of we nu de brandveiligheid inspecteren, woningen geschikt maken voor levensloopbestendig wonen of een complexe verhuizing uitvoeren terwijl de werkzaamheden op locatie gewoon doorlopen.

  Onze opdrachtgevers opereren in verschillende branches en wij begeven ons op diverse niveaus in deze organisaties. We werken bijvoorbeeld voor laboratoria, woningcorporaties en zorginstellingen. En voor organisaties zoals PostNL, de Nationale Politie en het Rijksvastgoedbedrijf.

  Enthousiast geworden?
  Stuur dan een e-mail met je cv naar onze officemanager Jolanda Bisselink via j.bisselink@vgib.nl. Ook als je nog twijfelt, komen we graag met je in gesprek om samen te bekijken of een functie bij Vgib bij jou past. Inhoudelijke vragen stel je aan Erik Oosterbroek, bel: 06 27 86 36 70.