Stel een vraag

  Projectleider met een E/W technische achtergrond en ervaring.

  Wij zijn Vgib. Met  ruim 10 collega’s werken we aan uitdagende huisvestingsprojecten verspreid over Nederland. Projecten waar wij trots op zijn, zijn bijvoorbeeld:

  • Het programma brandveiligheid bij een woningcorporatie waar we eindverantwoordelijk zijn voor upgrading van het gehele bezit. Naast het programmamanagement zijn we hier verantwoordelijk voor deelprojecten zoals begeleiding van herstelwerkzaamheden bij de individuele complexen, de extra maatregelen voor senioren, de scootmobielproblematiek en voor opleiding van de medewerkers.
  • Bouwen en verbouwen van natuurkundige laboratoria in Delft ten behoeve van de verhuizing van het Nederland Meetinstituut (NMi) van Dordrecht naar Delft.
  • Verhuizing van het bedrijfsonderdeel ‘PostNL Pakketten’ met van Hoofddorp naar Den Haag. Hier verhuizen eerst 900 mensen in Den Haag om in totaal 5 verdiepingen leeg te maken voor de komst van de afdeling ‘pakketten’ met 400 mensen uit Hoofddorp.

  Wat kenmerkt het werken bij Vgib?

  • Als ‘sterspeler’ ben je zichtbaar voor zowel de opdrachtgevers als voor jouw directe collega’s en leidinggevende. Deze zichtbaarheid geeft waardering als het goed gaat en doet een beroep op jouw verantwoordelijkheid wanneer iets minder goed gaat.
  • Bij opdrachtgevers ben je van toegevoegde waarde. Samen met collega’s leggen we de lat hoog en halen we het beste uit jou naar boven. Door samenwerking leveren we topprestaties.
  • Er is een grote mate van afwisseling in werk. Er zijn opdrachtgevers in heel verschillende branches, we krijgen de meest uiteenlopende opdrachten en we werken op verschillende niveaus in organisaties.
  • Iedereen is vrij voor indeling van je eigen werktijden. Dit binnen de kaders van declarabiliteit en klanttevredenheid.

  Wij zijn op zoek naar versterking van ons team. We zoeken twee nieuwe collega’s. Een met een bouwkundige achtergrond en één met een E/W achtergrond. Beiden met een HBO werk- en denkniveau en affiniteit voor het maken van analyses en korte en bondige rapportages.

  Enthousiast geworden? Stuur dan een email met je CV naar onze officemanager Jolanda Bisselink (j.bisselink@vgib.nl). Ook wanneer je nog twijfelt komen we graag met je in gesprek om samen te bekijken of een functie bij Vgib jouw past.

  Heb je inhoudelijke vragen neem dan contact op met projectmanagers bij Vgib, Erik Oosterbroek tel. 06 2786 3670 of met Hugo van Toor tel. 06 5262 7606.