Vraag een whitepaper aan

  Werken bij Vgib

  Ga samen met ons verder met vastgoed

  Wil je werken aan grote projecten én voel jij je thuis bij de gezelligheid van een klein bedrijf? Bij Vgib werken we met zo’n vijftien collega’s aan uitdagende projecten in heel Nederland. Samen gaan we voor hetzelfde doel: wij zorgen dat gebouwen duurzaam en veilig gebruikt kunnen worden.

  Vgib werkt aan innovatieve projecten bij grote opdrachtgevers. Zoals laboratoria, woningcorporaties, zorginstellingen en organisaties als PostNL, de Nationale Politie en het Rijksvastgoedbedrijf. Tegelijk kennen we elkaar goed, werken vlot samen en schakelen snel. De deur van onze ‘meewerkend directeur’ staat altijd open.

  Ontdek onze vacatures

  Grote projecten en de sfeer van een klein bedrijf

  Technische uitdagingen

  Samen realiseren we duurzame oplossingen in vastgoed. Dat betekent: elke dag technische uitdagingen aangaan en samen veel voor elkaar krijgen. Bijvoorbeeld als we de brandveiligheid inspecteren of woningen geschikt maken voor levensloopbestendig wonen. Of als we een complexe verhuizing uitvoeren terwijl de werkzaamheden op locatie gewoon doorgaan.

  Verbind dat met doelstellingen voor je carrière en een intens leerproces. Want gezien worden betekent ook: je mogelijkheden zien. Wij bieden onze collega’s individuele coaching op maat voor de volgende stap in je carrière. Er is volop ruimte voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Bij Vgib staat de mens voorop. Je krijgt vanaf de start veel vrijheid en vertrouwen om je werk goed te doen.

  Warmte en gastvrijheid

  We hebben een prachtige werkplek in Ochten: een voormalige rozenkwekerij, met tuin. Er lopen zelfs kippen rond. Deze mooie locatie gebruiken we ook om samen successen te vieren, bijvoorbeeld met collega’s en klanten. Die warme sfeer en gastvrijheid zijn typisch Vgib. We werken hard, maar maken ook samen plezier. Op die manier bewaren we de balans tussen werk en privé.

  Werkplezier

  Verantwoordelijk, zichtbaar en aanspreekbaar zijn tijdens het hele project. Dat zijn onze kernwaarden. Daar staan we voor. Ook als werkgever. Wij kijken naar de langere termijn, werken aan duurzame oplossingen. Daarbij is geen dag hetzelfde. We leren van elkaar en delen onze kennis. In een sfeer van aanpakken en werkplezier. Bij een bedrijf dat er voor je is. Waar je toekomst en zekerheid hebt.

  Open sollicitatie

  Sluiten de vacatures maar deels aan bij jouw profiel? Of wil je bij ons stagelopen? Ook dan maken we graag kennis. Stuur ons vooral een open sollicitatie. Er is bij ons veel ruimte om je ambities waar te maken, in je eigen tempo. Mail je cv en motivatie naar onze officemanager Jolanda Bisselink via j.bisselink@vgib.nl.