Werken bij Vgib is als spelen in de Eredivisie.

- Erik Oosterbroek

Stel een vraag

    Werken bij Vgib

    Wat kenmerkt het werken bij Vgib?

    Er is veel afwisseling in werk. Onze opdrachtgevers opereren in heel verschillende branches en wij begeven ons op verschillende niveaus in deze organisaties. We werken bijvoorbeeld voor laboratoria, woningcorporaties, zorginstellingen maar ook voor organisaties zoals PostNL, Nationale Politie en het Rijksvastgoedbedrijf.

    We zijn een kennisorganisatie. We leren iedere dag en we delen onze kennis met elkaar en met onze opdrachtgevers. Hier halen wij energie uit. Onze bedrijfscultuur is professioneel-informeel. Professionaliteit kenmerkt zich door snelheid, inhoud en no-nonsens. De relatie met opdrachtgevers is overwegend informeel en vriendschappelijk.

    Wij hechten waarde aan persoonlijke ontwikkeling op zowel vak inhoud als op persoonlijke vaardigheden. Wij monitoren ontwikkeling in twee wekelijkse functionele overleggen, doen coaching on the job en bieden medewerkers waar nodig opleidingen en trainingen aan. Bij opdrachtgevers ben je van toegevoegde waarde. Samen met collega’s leggen we de lat hoog en halen we het beste uit jou naar boven. Door samenwerking leveren we topprestaties. Iedereen is vrij voor indeling van eigen werktijden. Dit binnen de kaders van declarabiliteit en klanttevredenheid.