Stel een vraag

Werken bij VGIB

VGIB wil bijdragen aan een samenleving die oog heeft voor de toekomst. In samenwerking met klanten creëren wij duurzame oplossingen voor de interactie tussen mensen en hun omgeving.

Jouw carrière: kansen zien en grijpen

Dit betekent dat je kansen ziet en grijpt, complexe problemen oplost en uiteindelijk hiermee verschil maakt. Het betekent je kennis vergroten en verbreden, samen met opdrachtgevers, collega’s, producenten, wetenschappers en met specialisten in diverse netwerken. En het betekent dat je inzicht hebt in de nieuwe economie en in wat ons te doen staat zodat ook toekomstige generaties in hun behoeften kunnen voorzien.

Dit kan alleen met mensen die onze ambitie delen, hetzelfde enthousiasme hebben om voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen. Of je nu pas afgestudeerd bent en aan het begin van je loopbaan staat, een professional bent met een aantal jaren werkervaring of een doorgewinterde professional. Wij bieden je unieke groeimogelijkheden, want samen staan we sterker en is één plus één drie.

Je zult merken dat de sfeer bij ons prettig, professioneel en gefocust is. Professionele en persoonlijke ontwikkeling is vanzelfsprekend. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, van algemene workshops en trainingen, certificering, coaching  en begeleiding. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn zeer gevarieerd en hierbij streven we naar gelijke arbeids- en ontwikkelingsmogelijkheden voor al onze medewerkers.

Er is momenteel 1 vacature:

(aankomend) projectleider huisvesting