Werken bij Vgib is als spelen in de Eredivisie.

- Erik Oosterbroek

Stel een vraag

  Werken bij Vgib

  Twee vacatures

  We zoeken zowel een tekenaar/inspecteur als een projectleider/consultant. Voor beide functies zoeken we iemand met een (bouw)technische achtergrond. Deze twee functies liggen in elkaars verlengde. Een inspecteur/adviseur kan bij ons doorgroeien naar projectleider/consultant.  Als je het idee hebt dat je al ergens in dit ontwikkelingstraject zit nodigen we jou ook uit om te solliciteren.

  Wat kenmerkt het werken bij Vgib?

  • Er is veel afwisseling in werk. Er zijn opdrachtgevers in heel verschillende branches en we werken op verschillende niveaus in organisaties. We werken bijvoorbeeld voor laboratoria, woningcorporaties, zorginstellingen maar ook voor organisaties zoals PostNL, Nationale politie en het Rijksvastgoedbedrijf.
  • Onze bedrijfscultuur is professioneel-informeel. Professionaliteit kenmerkt zich door snelheid, inhoud en no-nonsens. Onze verslagen en e-mails bijvoorbeeld zijn kort, bonding en in actieve taal geschreven. De relatie met opdrachtgevers is overwegend informeel en vriendschappelijk.
  • Wij hechten waarde aan persoonlijke ontwikkeling op zowel vak inhoud als op persoonlijke vaardigheden. Wij monitoren ontwikkeling in twee wekelijkse bila’s, doen coaching on the job en bieden medewerkers waar nodig opleidingen en trainingen aan.
  • Bij opdrachtgevers ben je van toegevoegde waarde. Samen met collega’s leggen we de lat hoog en halen we het beste uit jou naar boven. Door samenwerking leveren we topprestaties.
  • Iedereen is vrij voor indeling van eigen werktijden. Dit binnen de kaders van declarabiliteit en klanttevredenheid.